Alpha-kurs

11 kurstillfällen som utforskar den kristna tron. Varje tillfälle är inriktat på olika aspekter och frågor som rör tro och är skapat för att väcka samtal.

Alpha-kursen är för dig

…som inte är kristen men som vill utforska mer om den kristna tron

…som redan är troende men som vill fördjupa din kristna tro

…som är allmänt intresserad av livsfrågor

Kontakta Anna Camnerin för frågor eller mer info!

NÄSTA KURSSTART TISD V 11!

Kanske har du någon gång tänkt att man borde få gå vuxenkonfirmation?

Då är tipset att anmäla dig till en Alpha-kurs: 11 kurstillfällen som utforskar den kristna tron. Varje tillfälle, fysiskt och digital, är inriktat på olika aspekter och frågor som rör tro och är skapat för att väcka samtal. Alpha finns 170 länder och har överallt några saker gemensamt: Mat, föredrag, nya goda vänner och spännande, kanske livsomvälvande samtal!

Hur funkar det?

Varje alpha-träff startar vanligtvis  med en gemensam middag och fortsätter med en filmintroduktion i veckans ämne (ca 20-30 min) och lagom till kaffet finns gott om tid för samtal, frågor och diskussion!

Just nu kör vi alla grupper digitalt vi zoom.  Vi  är små grupper som provtänker, funderar och upptäcker tillsammans!

Hur anmäler jag mig?

Kostnaden för kursen är fri.

Kursen innehåller i slutet också ett dygn med övernattning där kursdeltagarna står för en liten del av matkostnaderna.

Kursledare är bland annat Anna Camnerin och anmälan till kursen görs på Bykyrkans telefon 079-312 63 68 eller på info@bykyrkan.se

Läs mer här

Alpha är ett upplägg och en organisation som finns över hela världen. Du kan läsa mer om upplägget här. http://sverige.alpha.org/

Kommande samlingar

Frågor?

Kontakta Anna Camnerin om du har frågor eller vill anmäla dig.

Epost: anna.camnerin@bykyrkan.se