Nyrenoverat vandrarhem

I Bykyrkan har vi 7 nyrenoverade rum som vi hyr ut till privatpersoner och familjer. Totalt kan vi även husera grupper upp till 44 personer. Standarden är kärleksfullt inrett vandrarhem med självhushåll. 
Välkommen att boka genom att skicka ett SMS till Katrin Holmgren 0703131349 eller använda formuläret nedan.

Bokningsförfrågan

Från 200:- person/dygn

Rum: 7 st med 2-6 bäddar 
Sängar: Platsbyggda våningssängar med resårbotten
Bäddsoffa: Framåtbäddade 160 cm breda
Faciliteter: Dusch och toa i korridor
Uthyres: Per dygn eller veckovis
Incheckning: Enligt överenskommelse
Utcheckning: Kl 11:00
Parkering: Ja, ingår
Lekrum/TV-rum: Ja
Utomhus: Stora gräsytor med plats för lek, grill mm
Tvättmaskin/torktumlare: Ja
Mat: Självhushåll i rymligt kök
Djur: Ej tillåtet
Sänglinne: Medtages eget
Städning: Ingår 

Vår ambition är att Bykyrkan Logi ska få vara en familjär plats där alla kan få känna sig välkomna i en alkohol- & och drogfri miljö


Covid19 - Vi har vidtagit åtgärder för att minska trängsel och utökat våra städrutiner i såväl allmänna ytor som rum mm. Gällande bokningar har vi i det här läget ingen förskottsbetalning och gratis avbokning. 

Vi följer Folkhälsomyndighetens och den regionala smittskyddsenhetens riktlinjer. Dessa uppdateras kontinuerligt, så för dagsaktuell information vänligen kontakta bokningsansvariga Katrin Holmgren 070-3131349

Hur hittar jag?

Bykyrkan Logi ligger ca 1 mil från Åre på bekvämt promenadavstånd från både buss/tågstation i Undersåker samt ICA Strandbergs och Majas Skafferi. Granne med oss ligger Åre Fjällsätra där du kan köpa och äta frukost och middag. 

I från Undersåker tar du dig snabbt ut till Vålådalen, Edsåsdalen eller någon annan av de pärlorna i som fjällvärlden i Åredalen erbjuder. Byvägen 76 83795 Undersåker.