Nyrenoverat vandrarhem

I Bykyrkan har vi 7 nyrenoverade rum som vi hyr ut till privatpersoner och familjer. Totalt kan vi även husera större grupper på upp till 44 personer. Standarden är kärleksfullt inrett vandrarhem med självhushåll. Verksamheten bygger till stor del på volontärarbete så vi har t.ex ingen reception men veckovärdar finns tillgängliga för er.
Välkommen med din förfrågan med SMS till Katrin Holmgren 0703131349 eller använda formuläret nedan.

Bokningsförfrågan

Från 250:- person/dygn

Rum: 7 st med 2-6 bäddar 
Prisexempel Familj: 2 vuxna & 2 barn i familjerum 800:-
Sängar: Platsbyggda våningssängar med resårbotten
Bäddsoffa: Framåtbäddade 160 cm breda
Faciliteter: Dusch och toa i korridor
Uthyres: Per dygn eller veckovis
Incheckning: Enligt överenskommelse
Utcheckning: Kl 11:00 
Öppet: Året runt
Parkering: Ja, ingår
Sällskapsrum: Ja
Internet: Fritt Wifi
Utomhus: Stora gräsytor med plats för lek, grill mm
Kök: Rymligt självhushållskök med plats för samvaro
Djur: Ej tillåtet
Sänglinne: Ingår ej
Städning: Ingår 
Betalning: Vid ankomst. Gärna swish.
Avbokning: Upp till 2 dagar innan ankomstVår ambition är att Bykyrkan Logi ska få vara en familjär plats där alla kan få känna sig välkomna  i en lugn och trivsam miljö


Covid19 - Vi har vidtagit åtgärder för att minska trängsel och utökat våra städrutiner i såväl allmänna ytor som rum mm. Gällande bokningar har vi i det här läget ingen förskottsbetalning och gratis avbokning upp till 2 dagar innan ankomst. 

Vi följer Folkhälsomyndighetens och den regionala smittskyddsenhetens riktlinjer. Dessa uppdateras kontinuerligt, så för dagsaktuell information vänligen kontakta bokningsansvariga Katrin Holmgren 070-3131349

Hur hittar jag?

Bykyrkan Logi ligger ca 1 mil från Åre på bekvämt promenadavstånd från både buss/tågstation i Undersåker samt ICA Strandbergs och Majas Skafferi. Granne med oss ligger Åre Fjällsätra där du kan köpa och äta frukost och middag. 

I från Undersåker tar du dig snabbt ut till Vålådalen, Edsåsdalen eller någon annan av de pärlor som fjällvärlden i Åredalen erbjuder.