barnens bykyrka

I Bykyrkan har vi under termin flera olika samlingar för barn och unga. Söndagsskola, barnkör, After School mm. Alla är välkomna.

After School

Nystart den 14 april! Varje onsdag möts mellanstadiebarn utanför Bykyrkan efter skolan. 14:30  är det mellishäng och kl 15-16:30 har vi aktiviteter, bibelsnack, delar livet på olika sätt. Vi växer, utmanas, delar, stöttar.

Barnkör

Vi välkomnar alla barn som går i förskoleklass & uppåt.  Tyvärr kan inte barnkören träffas nu för att öva förrän nya riktlinjer kommer eftersom vi kommer från olika skolor och klasser. Håll utkik efter ny information!

Info: Elisabeth Nygårdh Lundhag tel 0647- 146 64 (värd: Undersåkers församling)

Familjekyrka

När det är gudstjänst inne i Bykyrkan firar vi barnkyrka eller så är vi alla ute och har familjekyrka!  Just nu är det ju inte som vanligt alls och vi väntar och längtar tills vi får träffas med barnkyrkan igen!Vill du ha stöd i hur ni kan stärka er familjs lärjungaskap, tag kontakt med anna.camnerin@bykyrkan.se.

Tonåring eller ung vuxen?

Vill du lära känna Jesus och/eller ha en plats att lära känna nya vänner och upptäcka livet på kan du haka på vår ungdomsalpha, vara ledare på After school eller hör av dig så hittar vi på något nytt! Du kan också vara med i ungdomskyrkan i Järpen som har Tonårskvällar, Connect-kvällar, Connect-worhip och Konfa!

Om du skulle vilja ha någon att snacka med,
om vad som helst,
kontakta Anna Camnerin på sms: 0722405788 eller mail: anna.camnerin@bykyrkan.se
Anna jobbar idag som själavårdare och pastor i Bykyrkan och har arbetat som ungdomsledare i Järpen (Undersåkers församling, Tant Annas) i 14 år. Det är gratis förstås.

Kommande samlingar

Frågor?

Kontakta Anna Camnerin om du har frågor eller vill anmäla ditt barn.

Epost: anna.camnerin@bykyrkan.se