Om oss

Bykyrkan Undersåker - Åredalens Pingstförsamling strävar efter att vara en gemenskap med Jesus som centrum.

Info

Åredalens Pingstförsamling består av ca 80 medlemmar men långt fler i gemenskapen. Församlingen leds av en styrelse som tillsammans med några aktivitets och servicegrupper ansvarar för olika områden. Åredalens Pingstförsamling  strävar efter att vara en gemenskap i Jesu efterföljelse. Längtan efter att tro på Jesus och samlas kring ett liv i Jesu efterföljelse är vårt existensberättigande. Samlingarna och gudstjänsterna är öppna för alla som vill delta. Åredalens pingst är en av flera kristna församlingar i Åredalen. Fast vi hör till olika samfund sitter vi ihop och samverkar som syskon, men har lite olika uttryck och former.

Vill du veta mer om vad en pingstförsamling är och står för kan det vara enkelt att ta en titt här https://www.pingst.se/ eller kom till Bykyrkan och ta reda på det på själv!

Vision

Vår längtan är att få vara ett själens vindskydd och en plats för gemenskap och utveckling. Vi tror att vi är skapade av Gud som en fantastisk helhet av ande själ och kropp. Därför vill vi att alla dessa aspekter skall rymmas i vår gemenskap.