Hur kan jag bidra?

Det finns olika sätt att bidra till detta bygge. Och det behövs. Vi är ca 50 aktiva medlemmar - men vi drömmer stort och tror att vi är kallade till detta. Trots stigande räntor och dyra byggmaterial. Byggbudgeten ligger på 9 miljoner varav vi planerar att gå in med 3 miljoner som församling. Resten behöver vi finansiera med hjälp av insatser från medlemmar och andra privatpersoner samt banklån och företag som vill stötta. Vi siktar på att samla in minst 2 miljoner.

Formulär för insamling

På denna länk hittar du all information om hur du kan anmäla intresse för att stötta bygget som privatperson eller företag. 

Olika sätt att bidra

Privat

Vi erbjuder privatpersoner olika upplägg av engångsgåvor, autogiro, privatlån mm. Mer info kring allt dett finns att läsa här: INFORMATION

Företag

Är du som företagare intresserad av att stötta så kan man göra det genom att efterskänka aktieutdelning, gå med i vårt företagsnätverk eller gå in som delägare i vårt fastighetsbolag. Kontakta Simon Sjörén.

Aktiviteter

Vi kommer erbjuda en rad olika aktiviteter och initiativ som vedförsäljning, Zebra-tröjor till förmån till bygget, auktioner, välgörenshetslopp mm. Håll utkik på våra sociala medier. 

2 miljon kronor

Vårt mål är att samla in 2 miljoner kronor totalt. Redan nu är vi en bit på väg med över 1 miljon kronor säkrat. Men vi behöver hjälp. Det finns olika sätt att bidra till insamlingen. Se nedan eller läs mer här.